És per això que no tinc Facebook
No hasse falta dessir nada más.

El final del vídeo també és molt intel·ligent…

Doncs això, que només em faria un frisbol per buscar feina o derivats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810

Deja un comentario