Cançons per… (9a entrega)

…fer la maleta i marxar

No essent jo gaire viatger, avui se m’ha acudit una «cançó per…» una cosa que no he fet gaire mai.

Es tracta de fer la maleta per marxar. Es tracta d’agafar aquelles coses que són tu per no perdre-les, ja que marxes, i te’n vas d’un lloc al qual no tornes.

És més pel·liculeru que una altra cosa, però el moment aquell en que el personatge obre una maleta buida, comença a agafar quatre coses de roba,… i aquell objecte.

Pot ser una entrada al cinema amb aquell, el rellotge del pare, l’agulla de la mare,… i fer el «borrón i cuenta nueva». Però amb aquella altra persona dins de la maleta, no sigui que necessitem recuperar-lo en algun moment.

I després de tirar de mala manera les quatre coses de roba i posar amb cura aquell objecte, sortir de casa, pujar a un tren, o un autobus i veure com el paisatge es mou sol, o simplement perdre’s.

De The Twilight Sad només tinc el disc on apareix aquesta cançó. L’àlbum es diu Fourteen Autumns and Fifteen Winters i té aquest encant de l’indie un pèl progressiu, un pèl noise, amb aquest accent (escocès) estrany del cantant… i si això se li sumen detallets com aquest piano, doncs endavant. Un disc molt xulo, igual que la banda

Així doncs…

Cançó per… fer la maleta i marxar
Estil: pop-rock/indie
Grup: The Twilight Sad
Cançó: «Cold days from the Birdhouse»
Gaudiu de la música que ella no es queixa mai


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario