Raydibaum – El pop ha mort

D’una molt bona cançó els amics de Raydibaum n’han fet un clip encara millor.

Amb bon criteri i gust, la mà de la Liliana Fortuny és al darrere de l’estètica del clip.

Dóna gust, també és veritat, conèixer tots els referents que hi apareixen. Des dels personatges (Dylan, Cobain,…) fins als marcs on apareixen (Led Zeppelin, Pink Floyd,…) A veure si els trobeu tots i identifiqueu a tothom.

Ara fan una gira per tot Catalunya. Jo de vosaltres m’acostaria a algun dels seus concerts.

Bon profit!

Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario