Al soterrani hi falta gent…


«From the basement» seria alguna cosa traduïble així com ara «Des del soterrani», lloc on tothom sap que assajen els grups. El fet és que el primer grup de música que vaig tenir, més que en un soterrani estava en un magatzem. De fet era un magatzem que feia molt bona olor, perquè era d’una tenda de cafè, de manera que era d’això que feia olor, però bé…

Però tornant al soterrani, el que aquí us presento és una iniciativa d’un tal Nigel Godrich. Conegut com el sisè membre de Radiohead per ser el seu productor des del disc -enorme- «The Bends» fins al «In Rainbows» (es podria dir que tots els discos enormes de Radiohead, oi?).

La qüestió és que aquest senyor presta el seu megaestudi i grava en (H)alta (D)efinició a grups, bandes i intèrprets ben variats. I el fet és que costa veure aquesta gent tocar tant relaxada, de bon rotllo i no pendents de si ho claven tot del tot.

El llistat d’artistes veureu que és prou gran i variat. Quatre temes de cada i pim pam. Des dels White Stripes, My Morning Jacket, o el propi Thom Yorke o la PJ Harvey.

Un però, té fixacions i ratxes musicals. És per això que us deixo aquí el vídeo d’un dels temes de Queens of the stone age.

No és el millor que tenen però demostra molt l’esperit que té aquest «tocar des del soterrani»

Bon profit i que disfruteu la resta de vídeos de fromthebasement.tv.

Al soterrani hi falta gent!

Aquí es veu millor!

pd. sabíeu que hi ha gent de Tuvalu (sí, sí,… és un país) que es forra perquè venen dominis d’internet? Total, perquè el seu domini acaba en .TV

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Deja un comentario