The Mars Volta – Since we’ve been wrong

I resulta que després de veure At the drive-in quan tenia uns 17 anys veient Omar Rodriguez-Lopez fent coses estranyes amb la guitarra (encara les fa) i Cedric Bixler-Zavala cridant i saltant com un posseït… passa el temps i quatre discos després com a The Mars Volta, una carrera increïble i una música a qui no conec ningú més que sàpiga fer-la igual, aquests dos tios de pentinat estrafolari fan una cançó preciosa.

Fora la por a quin compàs estrany faran, com em reventaran les orelles, quin canvi imprevisible em trobaré.

Omar volia fer un disc «acústic», i en la seva mesura se n’ha sortit.

Bon profit:

The Mars Volta – Since we’ve been wrong («Octhaedron» – 2009)


Since We’ve Been Wrong

The Mars Volta | Myspace Music Videos

A V de Venus: aquesta la tens al teu disc de 100 per…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


One Comment

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario