Videopintura? Videoart? Pinturagravada?… A mi m’ha agradat!

Fa temps que no escric al blog, pero he cregut que m’havia d’esperar a penjar alguna cosa… allò que aquell cuiner tan risueñu en deia «con fundamento». Un bon amic ha estat temps i temps treballant en un projecte que mescla video, pintura i música. Francament, és una branca del que és més proper a les arts plàstiques que no domino -si és que en domino alguna-, pero després de veure-ho em vaig dir, «i per què no?». Els he vist i m’han agradat. Doncs al blog. Amb el permís de l’artista, es clar…

Així doncs us presento el seu treball. Sis obres. Sis notes. Sis videos. Sis Murals

Bon profit!

Mural I

Mural II

Mural III

Mural IV

Mural V

Mural VI

Espero que els hagueu disfrutat.

Coses d’aquest artista i amic: aquí i aquí

Fins aviat i ja direu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario