Vaig tard – Egon Soda

En un repàs a la pàgina, després de molt de no entrar-hi, va i hi ha un Vaig tard de fa molt començat a escriure…

Benvolgut lector o lector potencial. Tu que saps que el mar té rodes i que la vida és tetris i tal i tal, deus saber que quan et trobes una perla, el primer que fas no és escampar-la. El primer que fas és admirar-la, acaronar-la, fregar-te els ulls, vigilar que no hi hagi algú que te la vulgui fotre, i finalment compartir-la.

Jo, que sóc de processos ràpids i per això tinc una categoria en aquesta pàgina que es diu «Vaig tard», vaig sentir ja fa temps el que havia de ser el segon disc d’Egon Soda i vaig quedar meravellat. Feia temps que no escoltava un disc on hi hagués tant de… tot el que cal sentir, i tot estés tan ben fet.

Ha passat casi un any des que vaig escriure aquestes dues línies i des de llavors no he parat d’escoltar aquest disc d’Egon Soda. Em van captivar amb el seu primer disc. Amb aquest segon els han posat a dalt de tot de les llistes de discos de 2013. És fosc i lluent alhora. És dolç i melós, i amargament trist. És una cosa tan completa que suposo que Ricky Falkner i la resta de tropa devien descobrir que havien de publicar un disc doble per poder-ho treure tot.

Respírate, dáte un abrazo, y piérdete en mi regazo… Així comença el disc. Amb aquesta base inaplacable amb una mandolina (sembla una mandolina, oi?) a sobre que l’electritza. Comencem així? Doncs això: «acuérdate de nuestro trato». Fet. Si tot el disc ha de ser així, hi ha tracte. Endavant.

I així es van succeïnt les perles, una rera l’altra. El ‘Vals de la pequeña mecánica» és una altra joia. L’últim que hauria volgut és ser qui decidia què havia de ser single en aquest disc… Heu sentit el tercer tema? I només som al primer disc!!

Què dimonis, aquí els teniu a la tele defensant el disc:

Egon Soda


Si en voleu més, i gravat amb molta cura i molt de carinyo a l’estudi, ho teniu a l’Spotify.

Una joia, escolti…Els Egon Soda no tenen pàgina web però sí que tenen pàgina de Facebook i un Twitter.

 

Gaudiu de la música, que encara que només es trobi de tant en tant, ella no es queixa mai.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Deja un comentario