A la gira som tres, encara no…

Doncs això, que en Pau Vallvé inicia la gira i al cap de tres dies estrena el segon vídeoclip, i resulta que li ha fet la Lyona. Si voleu més detalls de la gira, passeu per can Vallvé, que allà us donaran més detalls de com estan anant les coses i de on les farà. Algun altre dia el posarem per aquí.

Ara mateix, un requisit indispensable perquè tot vagi bé al negoci musical (en la mesura de negoci) és que et produeixi el Ricky Falkner i la Lyona et faci un vídeo. Com que en Vallvé es produeix sol només li faltava el cromo de la realitzadora. I és un tros de cromo!

Diuen les males llengües que algunes de les figures d’aquesta escena catalana renaixent-puixant-quetornaràaserricaiplena li han demanat un videoclip a aquesta noia -que ho fa molt bé, jo no seré qui ho negui- però que els ha refusat molt cortesament. Els qui sàpiguen quines fílies i fòbies tinc ja deuen saber de qui parlo.

La raó per donar llargues devia ser que estava gravant aquest Encara no del Pau Vallvé.

No sé si el guió ha anat a càrrec de la Lyona o d’en Vallvé, però no hi ha millor manera de representar el disc «2010» (Amniòtic Records), perquè ha estat un procés -pel que tinc entès- en què no hi ha participat ningú més tocant cap instrument, fent cors, etc. Pel que he llegit només hi ha intervingut el piano de la Maria Coma i el seu menjador, però tocant-lo el Pau Vallvé. Un exemple d’aquest moviment que ben bé podriem anomenar «Juanpalomisme» o «M’hofaigjototsolisme». Com aquest altre senyor de qui parlava fa poc.

Després d’aplanar el terreny, de fer un disc en un estiu, de tocar-ho tot,… el fet de que sigui en Pau Vallvé qui protagonitza tot el vídeo és el que té més sentit del món.

Ara només falta que li surti bé. Si diu que s’ha passat tant de temps currant-s’ho, esperem que així sigui.


La Lyona té myspace, fotolog, canal de Vimeo, canal de YoutubeFacebook, i Twitter (com a mínim).

En Pau Vallvé té web, música a iTunes, a Spotify, un Facebook i un Twitter (també com a mínim).


Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Deja un comentario