“Alfabet” de Raydibaum sí que és single

En Pep Rius em deixa escoltar Per fi potser demà a través dels altaveus de l’ordinador de la Liliana Fortuny després d’haver-me donat el primer exemplar del disc. Fa deu minuts que li han arribat per correu.

Truca en Valen Nieto i em pregunta que què tal. Jo li contesto que tinc un disc seu que ell encara no té. I li faig el soroll aquell que fa el Nelson dels Simpson quan riu d’algú.

Passen els dies, m’he passat la setmana escoltant el disc i m’agrada.

M’agraden Els fils -Wikileaks?- i els cors finals del Pau Vallvé (com si cantés amb un somriure a la boca).

L’energia de Matí, i les veus beatlesques que fan els Mine! a De petit.

El rollo stoner de Mentre ells somriuen -amb un solo molt brut de Damien Lott, i unes referències líriques a l’Albert Palomar de Plouen-, i les veus del Jordi Lanuza en plan «Obi-wan Kenobi guiant al jove padawan Nieto» a la cançó Compartir i a l’himne per quan es penja el Twitter Dins la balena… però, Alfabet de single?

Em diu el Pep que sí, que és el single.

Durant la setmana li deixo escoltar el disc a un amic. Ell diu que Els fils o Matí.

Parlo amb el Valen Nieto pel xat del gmail i em diu que estaven entre Alfabet i Matí.

Alfabet? De veritat?

Es veu que durant el cap de setmana el Pol Fuentes, de Rosa-Luxemburg, segresta tot el grup amb unes bosses amb enganxines de la Liliana Fortuny i els porta a la exescola del Valen. I allà grava a càmera ràpida mentre els posa la cançó el doble de ràpid.

I jo dic, Alfabet? De veritat?

Em diu el Pep que el Fuentes ja el té muntat. Que el tio és una màquina. I em convida a anar al bar Vinil() a la presentació del disc i el vídeo del single.

I jo dic… ja sabeu què dic.

I aquí el clip.

* * *

15 hores més tard de marxar del Vinil() sóc a una tenda de joguines del centre de Barcelona.

Tenen Rac105 com a fil musical.

I llavors… sona Alfabet.

I sí. És single.

El Pep em pregunta «si ho estem fent bé». I jo li dic que sí.

Felicitats, baums.

* * *

Raydibaum són a Spotify, tenen Facebook, twitter, i venen el seu últim disc, Per fi potser demà a l’iTunes Store.

I són bona gent. I pot ser que em posi pesats amb ells amb aquest disc.


Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 comentarios

Deja un comentario