Cançons per… (7a entrega)

… per convidar a iniciar una relació d’amistat

Fa un parell o tres d’anys, una noia que ara està molt promesa amb un bon amic i que només em coneixia per uns recopilatoris de cent cançons que li vaig fer, va decidir tornar-me les hores de música amb un recopilatori també.

I va decidir fer-ho començant amb aquesta cançó.

Al cap i a la fi, és una declaració de principis: tu i jo serem amics.

Com diria el mite, entranyable.

Així doncs…

Cançó per… iniciar una relació d’amistat
Estil: folk/pop
Grup: The White Stripes
Cançó: «We’re going to be friends»

 

Gaudiu de la música que ella no es queixa mai

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


5 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/comment-template.php on line 1810

Deja un comentario