Cançons per… (5a entrega)

… per caminar.

Encara que sempre he defensat Queens Of The Stone Age com a millor grup per caminar, pel ritme constant, «machacón», marcat,… diguem-ne que el «cromo» QOTSA ja va ser gastat com a «Cançó per conduir».

Ja reapareixeran, però no tant d’hora.

Així doncs,…

Cançó per… caminar
Estil: pop/rock
Grup: Madee
Cançó: «Transference#2», del disc «L’Antarctica»

De fet aquesta és una troballa recent. Tant recent com d’ahir a la nit. De tornada a casa, l’últim disc de Madee per anar tirant. I… i aquesta cançó et fa caminar.

El procés és molt senzill. Quan una cançó camina per ella mateixa, tu camines amb ella. I aquesta ho fa.

El videoclip té el seu què i no deixen de donar-me la raó

 

Gaudiu de la música que ella no es queixa mai

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


4 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario