Cançons per… (1a entrega)

He decidit que, fet i fet, tenint en compte la relació/addicció que tinc amb la música (alguna vegada fins i tot escull a l’hora de relacionar-me amb altres persones no tan addictes com jo), s’ha de compartir, no només la música, sinó també les sensacions que aquesta provoca, i també a les que pot portar.

I què millor que l’amor… o en l’entrega que comença avui -ahir escoltant aquesta cançó ho vaig tenir claríssim-, el «fer l’amor»?

I obrint-nos una mica de mires en aquest camp, perquè no només hi ha Marvin Gaye sobre la terra, el trip-hop (també barrejat amb el jazz) és una mina de banda sonora sexual.

És per això que avui començarem per aquí.

Si no recordo malament, aquesta cançó la vaig descobrir a la banda sonora de Snatch. No tinc ni idea de quin és el context on apareix però estic bastant segur que deu ser el que proposo.

Snatch ha estat una d’aquelles pel·lícules que van arrasar per la BSO que tenien, al més pur estil Tarantino.

En resum, que aquesta joia que suma electrònica i soul és una

Cançó per… fer l’amor
Estil: trip-hop
Grup: The Herbaliser
Cançó: «Sensual woman»

No em podeu dir que no… i si teniu propostes -no cal que siguin per a aquest «per fer l’amor»-, deixeu un comentari!

Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


10 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario