Clem Snide escalfen motors a la xarxa

Fa uns dies es podia llegir un enllaç en aquest mateix blog, el magnífic youaintnopicasso.com, que Clem Snide està a punt de treure un nou disc. Després del més que acceptable -jo diria que un bon disco!- Hungry Bird, es veu que Eef Barzelay i els seus tenen a punt un nou disc.

En Matt de You ain’t no Picasso resulta ser amic del senyor Barzelay, i li ha passat un dels temes que han gravat, i resulta ser una versió del grup vuitantero Asia.

Com bé diu en Matt, despullant la cançó dels arranjaments, queda una molt bonica cançó d’aquell estil que alguns coneixem com a «americana«, i que no és més que una mescla entre el folk i el country de tota la vida, però amb un toc pop-rock. Els més coneguts en aquest estil, Wilco i My Morning Jacket.

Bé, us deixo aquest «Heat of the moment» d’Asia, versionada per Clem Snide.

Clem Snide – «Heat of the moment» (Asia cover)

Salut!

Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Deja un comentario