Te debo un baile…

Nueva Vulcano canten una cançó al seu últim disc, Peces de colores, que es diu «Te debo un baile».

És tendra, és bonica, és sincera. És un tema en el que l’oient, el que sent, és un noi plegant-se a aquella noia amb qui està perdent aquell contacte que tenien a l’inici de la relació. Alhora és contundent. Aquesta és la fórmula, també, d’aquests Nueva Vulcano.

Nueva Vulcano – Te debo un baile

És aquí on Ramón Rodríguez -conegut per The New Raemon-, agafa el testimoni i posant-se dins del personatge de Dramón Rodríguez moldeja la cançó i el reinterpreta com a aquell noi plegat… però que ja té massa fora de l’abast aquella noia que perd.

The New Raemon – Te debo un baile

I és que cada versió de qualsevol cançó, quan és bona, és una cançó nova. Per cert, és la segona versió que fa The New Raemon que acaba en aquest blog. L’anterior va ser «Voldria ser un lemür», de l’Estanislau Verdet.

Quina us agrada més? Ja m’ho comentareu!

Gaudiu de la música, que ella no es queixa mai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


3 comentarios

 1. ZuhaitzV wrote:

  Si?

  Ma mare no! xD

  Per cert, aquesta versió forma part del nou EP de The New Raemon, "Cuaresma", on també hi ha un "M'agradaria ser un lemur" (la trobaràs al blog en forma de vídeo a l'Heliogàbal), i… "Si em dius adéu"!

  És a Spotify. Ja em diràs què et semblen (versions i noves cançons)

  Salut i ens llegim!

 2. JG wrote:

  Buf… és que sense pensar-ho eh! Nueva Vulcano, original i millor.

  Felicitats pel blog, està molt bé!!!!

 3. PERUCHO wrote:

  muy buenos! =)

Deja un comentario