Escarbats


Després de veure com totes les publicacions i la blogosfera s’afanya a fer llistats de discos de l’any i de la dècada (sí, sí… potser és un pèl d’hora, no?), és moment de recuperar alguna perla.

Perles com aquests «Escarbats», del disc homònim d’u_mä. Pau Vallvé i Maria Coma (paU_MÄria).

Música màntrica, dolça, tendra i bonica.

Us en deixo la versió clip…

i la versió en directe.

Salut i gaudiu de la música, que ella no es queixa mai.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


6 comentarios

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179 Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario