Jeff Buckley a Chicago

Jeff Buckley va entrar en el meu univers musical d’una manera molt estranya… quasi de forma desaparcebuda i el seu únic disc -el segon en producció no va veure la llum fins després de la seva mort- ha acabat essent un referent musical. Com deia aquell, és un disc que voldries llevar-te un dia i descobrir-lo per primera vegada una i una altra vegada.

Aquesta és una cançó fosca, que en directe s’enfosqueix més i que demostra que si la seva veu ja és increïble en disc, encara ho era més en directe…

Jeff Buckley – Dream Brother (Live in Chicago) Si us agrada, es ven aquest directe en dvd. I el cert és que és magnífic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


One Comment

    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'paragrams_comments' not found or invalid function name in /usr/home/martibou.cat/web/wp-includes/class-walker-comment.php on line 179

Deja un comentario