Videopintura? Videoart? Pinturagravada?… A mi m’ha agradat!

Fa temps que no escric al blog, pero he cregut que m’havia d’esperar a penjar alguna cosa… allò que aquell cuiner tan risueñu en deia «con fundamento». Un bon amic ha estat temps i temps treballant en un projecte que mescla video, pintura i música. Francament, és una branca del que és més proper a les arts plàstiques que no domino -si és que en domino alguna-, pero després de veure-ho em vaig dir, «i per què no?». Els he vist i m’han agradat. Doncs al blog. Amb el permís de l’artista, es clar…

Així doncs us presento el seu treball. Sis obres. Sis notes. Sis videos. Sis Murals

Bon profit!

Mural I

Mural II

Mural III

Mural IV

Mural V

Mural VI

Espero que els hagueu disfrutat.

Coses d’aquest artista i amic: aquí i aquí

Fins aviat i ja direu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


2 comentarios

  1. cavaleiro_do_caos wrote:

    Pollock seria uma ótima videopintura.

  2. Rocío Ovalle wrote:

    Pues sí, no está mal… yo te propongo en mi blog otra manera de mezclar arte, video y música, no sé por qué pero creo que te gustará más (no es mejor ni peor, parte de una idea diferente). Sólo verás una foto, pero si te mola, la tarea es tuya para asistir al próximo que se haga!

    Por cierto!!! Creo que me debes una contestación a mi entrada de Jeremy Enigk en forma de foto…

    Un beso!

Deja un comentario